Ecokathedrale fotokuier 31

Het wordt tijd om jullie weer eens mee te nemen naar de Ecokathedraal. Mijn zondagse serie ‘Ecokathedrale fotokuiers’ heeft eigenlijk alweer te lang stil gelegen. Daarom presenteer ik hier de komende zondagen weer een uitgebreid beeldverslag van een aantal fotokuiers in de Ecokathedraal bij Mildam in 2021 …

In januari 2021 heb ik er voor het eerst sinds lange tijd weer eens samen met Aafje een fotokuier gemaakt. Dat was al zo lang geleden, dat Aafje voor het eerst de Porta-Celi en de koepel in het echt zag. Verderop in de Ecokathedraal maakte vooral het mos op en tussen de stenen van de oudere bouwwerken indruk. Halverwege de wandeling hielden we zoals gebruikelijk even halt bij de ‘rustplaats’ …

Volgende week gaan we hier met ‘Ecokathedrale fotokuier 32’ de sneeuw in …

37 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 31

 1. Is er bij jouw weten wel eens onderzoek gedaan naar het universum van de kleine diertjes rondom en in de Ecokathedraal? Muizen, vleermuizen, en nog veel kleiner?

  Fialas.

  Verzonden vanuit Mail voor Windows

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is én blijft een heel bijzondere plaats ,
  je nieuwe Ecokathedraal verhaal ga ik met plezier volgen !
  In je film is heel goed te zien hoe de natuur, het mos, de bomen, het onkruid, enz, weer zijn plaatsje veroverd in deze wondere bouw wereld. Niet is voor eeuwig, alles is vergankelijk… Heel mooie symboliek heb je zonder woorden, verweven in deze film. Ik kijk uit naar het vervolg 👍

  Geliked door 1 persoon

 3. Het is en blijft een beetje bevreemdend met die merkwaardige bouwsels die een beetje doen denken aan een oude beschaving. Hoe populair het is blijkt wel als je in de afbeeldingen bij Google kijkt. Kwam er ook nog enkele foto’s van jou tegen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Ecokathedrale fotokuier is bijzonder om laten zien. Ik heb dit nooit eerder gezien. Wel bij op je blog. Daar kun je gaat volgen hoe daar zitten. Prachtig foto’s filmpje om te zien. Gelukkig kan ik bij jou kijken. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.