Ecokathedrale fotokuier 32 (2)

Vandaag neem ik jullie mee op het tweede deel van mijn sneeuwwandeling in de Ecokathedraal in februari 2021. We beginnen bij de grote tegelwand ergens halverwege de Ecokathedraal, die met de mooie witte cirkels meteen de aandacht trekt. Daar vandaan gaan we door een mengeling van met sneeuw bedekte bouwwerken en natuur naar het hoogste en verste deel van de Ecokathedraal …

28 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 32 (2)

  1. Het is een plaatsje dat ik dit of volgend jaar wel eens zou willen bezoeken, weliswaar onder deskundige leiding van de auteur van dit blogje (als alle corona gevaar definitief achter de rug is wel te verstaan!). Van deze magische locatie heb ik al zoveel gezien en gelezen in je blog, dat het geheel ervan me echt heeft ingepalmd 😎 Ik mail je wel als we zover zijn 🙂

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.