Paaltjes in ’t Wad

Meestal is het vaste prik om even wat foto’s te maken bij de palenrij aan de rechterkant. De aan weer en wind blootgestelde palen herbergen vaak diverse fotografische schoonheden in de vorm van ingeklemde schelpen, stukken van vissersnetten en wat dies meer zij …

101012-1315x

Omdat mijn benen dinsdag de kracht niet hadden voor die altijd weer wat moeizame klauter- en struikelpartij, hebben we gekozen voor de rij paaltjes die links van ons aan de voet van de dijk in het water stonden …

101012-1323x

Daar hebben we al kijkend, fotograferend en filmend een tijdlang heerlijk op de dijk gezeten …

101012-1324x

Licht, wind en water speelden een prachtig spel met de paaltjes …

101012-1352x

Toen de lucht na een tijdje openbrak, leek de wind te draaien. De veranderde golfslag verbrak de betovering van het lichtspel in het water, en plotseling vonden we allebei dat het plotseling een stuk frisser was geworden. Tijd om de dijk weer te beklimmen. Vanaf de top van de dijk wierpen we nog een laatste blik op de zee. Ineens bood ’t Wad weer een heel andere aanblik …

101012-1402x

17 gedachten over “Paaltjes in ’t Wad

 1. Kan me voorstellen dat jullie daar heerlijk hebben zitten te genieten.
  Er gaat zo’n rust vanuit.
  En op het wad veranderd het telkens weer, is nooit hetzelfde.

  Like

 2. Ik vind de voorlaatste foto heel mooi, je ziet duidelijk de speling water en wind in de weerspiegling.
  Een hele mooie kiek.
  Toch ff lekker uitgewaaid, kon vandaag ook, maar had niet zo’n mooi uitzicht ;-(
  Gezellige zondag met hopelijk meer zon.

  Like

 3. Wat een verschil dan ineens.
  De één na laatste foto zou ik zo als poster aan de wand willen hebben, maar dan zou ik die bootjes aan de horizon er niet bij willen hebben. Althans niet op de foto…. 😉

  Like

 4. De tweede en vierde foto vind ik extra mooi van compositie en kleur. De 2e is gemaakt vanaf een mooi laag standpunt. Zelf gebruik ik heel vaak (bijna altijd) het panoramaformaat, dat zou het hier ook erg goed doen.

  Like

Reacties zijn gesloten.