Een kleine jungle

We verlaten de ‘nieuwbouw’ van de Ecokathedraal en gaan op weg naar de oudere bouwwerken, die hier en daar al flink zijn overwoekerd door diverse planten, vooral bodembedekkers en klimmers doen het goed. De door het bos slingerende paadjes worden enigszins begaanbaar gehouden, door al te hinderlijke wildgroei af en toe wat bhij te snoeien, maar verder wordt er geen onderhoud gepleegd. Goed schoeisel is aan te bevelen, want de paadjes slingeren zich niet alleen tussen de bomen en bouwwerken door, maar er moet ook gedaald en geklommen worden, en dat valt zeker met de veelal glibberige herfstbladeren op de paadjes nog lang niet mee …

Enfin, de foto’s spreken voor zich, daarom laat ik jullie verder zonder commentaar even ronddwalen in de kleine jungle van de Ecokathedraal …

101115-1343x
101115-1355x
101115-1359x
101115-1405x
101115-1411x
101115-1420x
101115-1417x
101115-1430x

Morgen nog een paar vogels die ik maandag in de Ecokathedraal heb gespot.

17 gedachten over “Een kleine jungle

 1. Je hebt de ecokathedraal prachtig in beeld gebracht.

  Mooie lokatie om eens een HDR-serie te maken…
  Moet daar toch eens een kijkje gaan nemen,
  om een fotoshoot te maken…..

  groet Harry

  Like

 2. Ik vind het een geweldig plekkie.
  Ziet er idd mooi uit zxo met de begroeing,
  en zal alleen maar mooier worden.
  Ik vind het uniek en een rustgevend kunstwerk.
  Ben benieuwd naar de vogels.
  Groeten en gezellige donderdag

  Like

 3. Zo al scrollend had ik van: “Oh ja, oh ja… “. Ik herkende er dus nog veel van.
  Mooi het zonlicht wat op het voorste muurtje valt. Aan de lucht te zien had je mooi weer.
  Het is een mooie rondgang geworden.
  Ben het met Hanny eens een goede keus om juist nu te gaan. Weinig blad en veel zonlicht. Anders is het daar wel erg donker zo tussen de bomen als alles volop in blad zit.

  Like

 4. Ik meen dit te herkennen Jan alhoewel het lang lang geleden is dat er bij zoiets ben geweest, maar de beelden wekken herkenning op. Dat je van oude rommel zoiets lekkers kan maken. Oke je moet er wel wat ruimte voor hebben en goed opsparen…Het geeft ook lekker fotowerk, vind ik.

  Like

 5. In deze serie komt mooi tot uitting dat de natuur toch wel enigszins ‘maakbaar’ is. Niet teveel hulp een beetje maar en het levert unieke kunststukjes op.

  Like

 6. Fantastisch! Ik denk dat je de juiste tijd van het jaar had uitgekozen om daar te fotograferen. Als de bladeren aan de bomen zitten, heb je vast niet zulk goed licht op alle bouwwerken. Nu zijn ze, samen met hun behangetje goed te zien.

  Like

Reacties zijn gesloten.