(V)luchtige mijmeringen

Weet je wat op zo’n mooie dag aan zee ook zo’n fijne bezigheid is …?
Lekker achterover liggen en de voorbij zwevende meeuwen aan het blauwe zwerk nakijken …

170601-1513x

Daar lag het in elk geval een stuk lekkerder dan op de behandeltafel in de Pijnpoli van ziekenhuis Nij Smellinghe gisteren. En het nakijken van die meeuwen was ook een stuk fijner dan het naar binnen voelen dringen van een lange injectienaald in mijn rechterflank …

170601-1503x

In Fryslân zeggen we dan: it moat earst op syn slimst ear’t it better wurdt ... (het moet eerst op zijn ergst, voordat het beter wordt). Voorlopig houd ik me maar weer hoopvol vast aan de gedachte, dat men me daar misschien dan toch eindelijk van die gemene buikpijn af kan helpen …

170601-1507x

Wie weet, misschien lukt het over enige tijd zelfs weer om gewoon een spijkerbroek met riem te dragen … Ik wacht het eerst maar weer af. Over een week hoop ik een eerste indicatie over het effect van deze behandeling te kunnen geven …

170601-1508x

17 gedachten over “(V)luchtige mijmeringen

 1. Mooie gezicht om de meeuwen boven je hoofd te volgen. Het was voor mij nog mooier om te zien zoals je ze met je camera volgde. Het resultaat is prima, getuige je fotoserie hierboven.
  Mijmeren over betere tijden, tijden zonder pijn. Ik hoop met jou en Aafje mee dat dé pijnpoli de oplossing heeft.

  Like

 2. Ondanks alle pijn en tegenslag die je hebt Jan, hou je toch nog hoop en als het kan maak je toch nog foto’s…dan nu wel lekker luierend…. 🙂
  Ik hoop op goed bericht voor je….dat je kan melden dat alles geholpen heeft.
  Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.