Ecokathedrale fotokuier 11

Tijdens deze elfde ecokathedrale fotokuier worden we al snel geconfronteerd met een nieuw bouwwerk. Een stapelwerk met een vierkante basis en een ronde afwerking aan de top. Ook lijkt de basis te zijn gelegd van wat later de grote stenen iglo zou worden.

Omdat het een mooie voorjaarsdag was, ontbreken de bloemetjes en de bijtjes niet tijdens deze kuier in april 2012. Op de weg naar de uitgang werpen we nog snel even blik door de ramen van het atelier …

Volgende week zondag deel 12

21 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 11

  1. Ecokathedrale fotokuier 11 kon ik genieten van jou filmpje. Wat is dit heel mooi om te zien. Vooral indrukwekkend Jan.
    Mooie plek om te kijken. Ik wens jou fijne zonnige dag toe!

    Geliked door 1 persoon

  2. Het filmpje geeft weer een mooie 8 minuten ontspanning Jan. De schaduwpartijen van bomen op de bouwwerken op sommige foto’s zijn bijzonder mooi.

    Nog nooit gekeken op de kaart waar Mildam eigenlijk lag maar gisteren, bij het verlaten van de A32 bij Heerenveen zag ik bij toeval het plaatsnaambord en even opzij kijken zag ik ook dat kerkje met dat bijzondere torentje wat ik al eens tegenkwam in één van jou blogjes

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.