Ecokathedrale fotokuier 12

Vooral het spel van licht en schaduw op verschillende bouwwerken tekende tijdens deze mooie najaarswandeling de sfeer in de Ecokathedraal. Springbalsemien, kardinaalsmuts en een mooi herfstblad zorgden met hun rode tinten voor fraaie kleurelementen tussen al het groen.
De verrassing van de dag was ditmaal een fiets die (tijdelijk) een plekje in de Ecokathedraal had gekregen …

Volgende week zondag deel 13.

20 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 12

 1. Licht en schaduw zijn echt de kenmerken uit deze serie. Het levert je dan ook mooie contrastrijke beelden op. Voor mijn gevoel is het terrein helemaal niet zo groot maar je kunt hier schier eindeloos afwisselen met invalshoeken, perspectief en camerastandpunten. En dat levert steeds weer andere beelden op. Gelukkig was de fiets er maar tijdelijk want het kan toch niet zo zijn dat dit project verwordt tot vuilstortplaats voor afval en oud ijzer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan het is heel mooi om te zien hoe de natuur sommige gedeelte aan het overnemen is, je kan zien dat de stenen onder een enorme druk staan.
  Mooi is de balsemien ik wilde hem in mijn tuin zetten maar dat werd me ontraden omdat het zich zo enorm uitzaait.
  De kardinaalsmuts vind ik ook mooi die vind je bij ons veel in de duinen.
  De fiets die hoort daar thuis het lijkt of hij er al jaren staat.
  Verder heb je jezelf mooi laten zien als een soort Hitchcock en als de lange man in de film.:-)
  Ik heb er van genoten, nog een fijne zondag, hier regent haast de hele ochtend.

  Groetjes Erica

  Geliked door 1 persoon

  • Het blijft mooi om de ontwikkelingen in de Ecokathedraal te volgen.
   Aan springbalsemien zou ik inderdaad maar niet beginnen, want je raakt er haast niet meer vanaf. En wat die fiets betreft: die was tijdens de volgende kuier al niet meer te vinden.
   Hier is het droog, maar met nog net geen 10 graden geen fijn aprilweer. Vorige week zondag was het 22 graden in ons tuintje …

   Geliked door 1 persoon

  • In de juiste omstandigheden blijft dat spel van licht en schaduw hier boeiend.
   Ik ben wel benieuwd naar die oude bunker. Als je zo’n oude bunker of b.v een vervallen boerderij met rust laat en de natuur zijn gang laat gaat, dan krijg je in feite hetzelfde effect als in de Ecokathedraal.

   Like

 3. Wat heb jij schitterend mooie filmpje geplaatst. Je ziet ook van alles op de filmpje. En vooral boeiend. Fiets tegen stenen leunen is zeker apart. Bloemen ziet prachtig uit. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.