Ecokathedrale fotokuier 13

Wat weersomstandigheden betreft komt deze dertiende Ecokathedrale fotokuier door een licht besneeuwde Ecokathedraal niet eens op zo’n gek moment. Gisteren lag er ’s ochtends vroeg in het uiterste zuiden van ons land lokaal een laagje sneeuw. Over het noorden trokken bij een maximumtemperatuur van amper 10 graden, die in buien nog verder terugzakte, regelmatig buien met hagel en een gemeen koude noordenwind.

Op deze Bevrijdingsdag zal het waarschijnlijk ook niet veel warmer worden. Voordat de MS mij in zijn greep kreeg, gingen wij nog wel eens naar het provinciale Bevrijdingsfestival in Leeuwarden. Ik kan me nog een editie herinneren op een prachtige dag met een temperatuur van zo’n 25 graden. Flink rood verkleurd door de zon en licht beneveld door drank en muziek keerden we na afloop huiswaarts. Dat zit er vandaag niet in.

Hoewel Bevrijdingsdag voor mij een dag van veel grotere waarde is dan Koningsdag, blijf ik vandaag lekker thuis. Volgend jaar vieren we 75 jaar vrijheid, hopelijk is het dan warmer. Vandaag is het prima weer om b.v. na afloop van een frisse kuier in een behaaglijke omgeving naar deze Ecokathedrale fotokuier door een licht besneeuwde Ecokathedraal te kijken. Afijn, wat je ook gaat doen, ik wens jullie een mooie Bevrijdingsdag …

29 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 13

 1. Had al gereageerd op je YT kanaal maar kwam hier ook even op bezoek. Het is nu weer droog maar net hadden we flinke buien. Helemaal niet fijn om met die guurheid buiten te zijn. En aankomende week zit buiten fotograferen er zeker nog niet in voor mij.

  Geliked door 1 persoon

 2. Deze Ecokathedrale ademt een hele andere sfeer, heel mooi die witte wereld met de laagstaande zon.
  Het jaar waarin ik dacht dat ik door een operatie weer kon lopen. 🙂
  Gelukkig maar dat we niet alles van te voren weten, maar van deze kou wordt ik niet vrolijk.
  Wanneer ik eenmaal afkoel kom ik niet meer op temperatuur, mijn thermostaat is stuk en daar
  hebben ze geen vervanging voor.
  Ik hoop echt dat het naar de IJsheilige beter wordt, want ik verlang om naar buiten te gaan
  en te fotograferen.
  Duik maar weer eens in het archief en op naar zonniger weer,

  Groetjes Erica

  Geliked door 1 persoon

 3. Hopelijk is dit gure weer slechts een te late aprilse gril in mei. Ook hier bar koud met gisteren flinke hagelbuien. Sneeuw gelukkig niet. Ik hou van sneeuw, zeker zoals ik ze hier zie in de fotokuier, maar nu verlang ik toch naar zon en warmte. Deze namiddag toch nog een poging wagen om een wandeling te maken tussen de buiten door. Nog een fijne Bevrijdingsdag Jan!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.