Ecokathedrale fotokuier 14

Een korte en lichtvoetige fotokuier door een in fris voorjaarslicht badende Ecokathedraal in april 2013. Hoewel ook een paardenbloem nog even een poging doet om de show te stelen, is een speciaal gastoptreden ditmaal weggelegd voor een geaderd witje …

Omdat het zo’n kort filmpje is, voeg ik er vandaag nog een linkje naar een interessante site met fraaie foto’s van de Ecokathedraal aan toe: ‘De eigenaardige Ecokathedraal uit Fryslân’

Volgende week zondag deel 15.

23 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 14

 1. het staat nog op mijn lijstje van ‘te bezoeken’ en hoe meer ik er van zie en over lees hoe hoger het op mijn lijstje komt
  maar er staat ook nog zoveel anders op wat ik graag wil zien

  Geliked door 1 persoon

 2. Men breekt af en men bouwt verder en de mens en natuur zal het gezelschap wezen. Ik vind dit een heel mooi project wat men heeft gedaan en gemaakt. Moeten meer mensen gaan doen. Want het schept een band met de natuur.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elke keer, als ik een video van je bekijk over de ecokathedraal, voel ik mezelf weer enthousiast worden.
  Zoals de vrouw uit het linkje het ook zo mooi beschrijft.
  Zó bijzonder was en is dit project!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een mooi jaargetijde is het voorjaar toch en dovenetel is ook er mooi.
  Je ziet iedere keer kleine verandering de met mos begroeide stenen
  vond ik ook heel mooi.
  De Link is ook een aanrader voor iedereen die erin geïnteresseerd is.

  Jan nog een fijne zondag

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.