Ecokathedrale fotokuier 15

Geen beestjes, geen bloemetjes … Niets dat echt groeit of bloeit, of het moet al de laatste springbalsemien zijn die over het hoogte punt heen is …
De stenen iglo, waarvoor ongeveer anderhalf jaar eerder de basis werd gelegd, is wel heel langzaam rijzend. En verder ademt deze kuier door de Ecokathedraal de gestage voortgang der seizoenen. Op naar de herfst van 2013 …

Volgende week zondag deel 16.

26 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 15

    • Actually it is not a building. It is a project where old building materials are collected and these are then piled up here and there into a kind of construction. It is an area where human, plant and animal work together in an equivalent way, without prior plan and free energy. It is a place where nature and culture come together.

      Like

Reacties zijn gesloten.