Een kleurig slot

De zon kregen we die dagen aan de Bonke niet meer te zien, maar op de tweede dag begon het tegen de avond wel even wat op te klaren. De dikste wolken begonnen te wijken en de hoogste wolken werden nog even fraai uitgelicht. Tijd om even een rondje om het huis te lopen met de camera in de aanslag …

Binnenshuis was de dag gezellig en kleurig genoeg geweest. De roze wolken gaven op de valreep ook buitenshuis nog even wat kleur aan de dag. Terug bij de voordeur zag ik dat de maan me door de vochtige atmosfeer vriendelijk toelachte.

Eerste kwartier … mooi! Bij helder en droog weer lukte het om daar in de loop van de avond ook nog wat plaatjes van te schieten. Morgen meer maan …

34 gedachten over “Een kleurig slot

 1. schitterende foto’s en kleuren Jan, hier ook mooi begin van een grijze regendag en ook weer een vlammend einde gezien.
  Fijn als je dan toch de camera en de lokatie hebt om er wat plaatjes van te schieten, en dat is je bij deze goed gelukt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi die kleuren! Hier in Ter Heijde (vlakbij zee) zien we die ook regelmatig. Maar dan met name ’s ochtends als de zon opkomt boven het nabije dorp Monster. Vanuit de achterramen van onze woning kunnen we daarvan dan genieten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja echt prachtig daar als de lucht dan zo verkleurd! Het uitzicht is werkelijk waar prachtig mooi daar!

  Ik ben benieuwd naar de maan, die had ik ook al staan van de week, wie weet was dat dezelfde avond 😉

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik zag gisterochtend ook roze luchten. Heel vreemd kleur. Komt vaker voor hadden wij gezien. Het is wel mooi gezicht van jou foto’s.
  De laatste foto met maan achtergrond echt heel mooi om te zien Jan. Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

 5. wat een schitterende plaatjes Jan,
  Dat is puur genieten,
  ik wil ook wel weer onder of op een roze wolk:-)..
  Ben wat sentimentele films aan het kijken…. ben er maar even mee gestopt 🙂

  fijn weekend hé

  Geliked door 1 persoon

  • Af en toe een sentimentele film kan geen kwaad, maar je moet je er niet te lang en te diep door laten meeslepen. En of ’t wijs om daar naar te kijken op het moment dat je eigenlijk graag weer eens op een roze wolk weet zitten …? Kweenie …, ik heb zo mijn twijfels. Ik zou je dat plekje op een roze wolk zeker gunnen, klappertje. Hopelijk treffen jullie elkaar binnenkort ergens.
   Maak er een mooi weekend van!

   Like

 6. Intens mooie kleuren, Jan. Die eerste foto! Ik smelt!

  Woont je zoon in zo’n huis aan het water? Die zie ik geregeld in Nederland, daar zou mijn droomhuis mogen staan, maar ik geraak hier het land niet uit, anders nog meer trein en perron 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.