Een kleurig slot

De zon kregen we die dagen aan de Bonke niet meer te zien, maar op de tweede dag begon het tegen de avond wel even wat op te klaren. De dikste wolken begonnen te wijken en de hoogste wolken werden nog even fraai uitgelicht. Tijd om even een rondje om het huis te lopen met de camera in de aanslag …

Binnenshuis was de dag gezellig en kleurig genoeg geweest. De roze wolken gaven op de valreep ook buitenshuis nog even wat kleur aan de dag. Terug bij de voordeur zag ik dat de maan me door de vochtige atmosfeer vriendelijk toelachte.

Eerste kwartier … mooi! Bij helder en droog weer lukte het om daar in de loop van de avond ook nog wat plaatjes van te schieten. Morgen meer maan …

34 gedachten over “Een kleurig slot

 1. schitterende foto’s en kleuren Jan, hier ook mooi begin van een grijze regendag en ook weer een vlammend einde gezien.
  Fijn als je dan toch de camera en de lokatie hebt om er wat plaatjes van te schieten, en dat is je bij deze goed gelukt.

  Geliked door 1 persoon

  • Af en toe een sentimentele film kan geen kwaad, maar je moet je er niet te lang en te diep door laten meeslepen. En of ’t wijs om daar naar te kijken op het moment dat je eigenlijk graag weer eens op een roze wolk weet zitten …? Kweenie …, ik heb zo mijn twijfels. Ik zou je dat plekje op een roze wolk zeker gunnen, klappertje. Hopelijk treffen jullie elkaar binnenkort ergens.
   Maak er een mooi weekend van!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.