Zaaddoosjes in verval

Misschien kunt u zich de zaaddoosjes nog herinneren die ik half januari lekker in het zonnetje fotografeerde? Het leek wel voorjaar toen … wat lijkt dat alweer lang geleden. De laatste tijd heb ik meer het idee dat het herfst is …

Maar terug naar de zaaddoosjes. Die heb ik sindsdien nog een paar keer onder de loep genomen. Eerst een paar opnamen van 5 februari, toen scheen de zon nog wel eens …

Intussen hebben ze Ciara overleefd, maar ze zijn er niet mooier op geworden. De onderstaande foto’s heb ik gisteren gemaakt, nadat het urenlang had geregend …

20 gedachten over “Zaaddoosjes in verval

  1. mooi Jan, de hibiscus heeft wel de neiging zich uit te zaaien maar mooie kleurtjes, en zelfs dit verval is prachtig, doet me denken aan blogs die ik vorig jaar maakte, de schoonheid van verval….. ademloos mooi in het juiste licht hé, en jij trof het

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.