Met eekie naar de boomtoppen

Met het zweet op ’t voorhoofd kwam Jetske na enige tijd weer uit de greppeltunnel tevoorschijn. Omdat ik intussen op de egel zittend weer krachten had verzameld, gingen we op zoek naar het volgende dier … …

Erg lang hoefden we niet te zoeken. Al snel kwamen we op een kleine open plek. Daar stond eekie op een hoge troon zijn koninkrijkje te overzien. Het is opnieuw een knap staaltje houtbewerking …

Ook hier stond weer een bordje met enige uitleg, ditmaal ging het om de boomtoppenroute. “Eekhoorn springt hoog in de bomen van tak naar tak. Volg met je ogen zijn route door de boomtoppen. Wie weet zie je eekhoorn ook nog!”, luidde een deel van de tekst ..

Kijk, dat kwam allemaal heel goed uit. Enige meters verderop stond een bankje. Tijd voor koffie, en dan eens even lekker achterover naar de boomtoppen kijken. Maar dat is voor morgen …

– wordt vervolgd –

35 gedachten over “Met eekie naar de boomtoppen

 1. Het was geen zweet hoor, ik had iets in mijn oog. 😉
  ‘We moeten dit soort series in het vervolg misschien toch maar weer eens op elkaar afstemmen. Ze lijken nu wel heel erg op elkaar’, schreef je op mijn weblog. Deze kuier leende zich niet echt om apart van elkaar wat nieuws te ontdekken. De houtsculpturen sprongen voor ons beiden nogal in het oog. Ach, er zijn maar een paar volgers die ook bij mij kijken en reageren. De foto’s die we van elkaar hebben genomen die zijn in ieder geval uniek. 🙂
  Ik heb nog een leuke foto waarbij je een onderonsje hebt met de eekhoorn, maar die foto kwam niet door de commissie om te tonen aan het grote publiek. 😉

  Geliked door 2 people

   • Haha, ja dat geloof ik! Dat zijn die verwende Randstadters… Ik woon hartje Rotterdam en moet voor een fatsoenlijke natuurwandeling altijd eerst de auto in. Heel logisch. Maar de duur in de auto moet een beetje afwegen tegen de duur van de wandeling. Gelukkig weten de merels zich ook in de stad te redden dus daar hoef ik me helemaal niet voor te verplaatsen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.