Overstekende maai-robot

Dat ging maar net goed gisteren, gelukkig reed ik niet hard …

 

 

Niet dat de robot er aan kwam, maar anders had ik dit geinige bordje bij een oprit in De Tike gemist …

 

37 gedachten over “Overstekende maai-robot

 1. Whahahahahahaha geweldig, die ben ik nog niet tegen gekomen, ben bang dat dit binnenkort wel vaker te zien zal zijn. Maar zo ja, zal ik vanaf hier altijd aan jou denken, omdat jij voor mij de primeur had! 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo grappig! Maar inderdaad wel belangrijk om weten vooraleer je de oprit oprijdt.
  Via vriendin weet ik dat die stenen kunnen overrijden. Maar normaal moet er dan wel een fijn draadje liggen? Waar je dan toch moet over gaan met de wagen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Het zijn ideale dingen. Mocht ik veel gras hebben zou ik er ook een kopen.
  Maar ik zou hem leren links-rechts-links te kijken. 😉

  Bij de eerste blik dat ik aan een robot-wurm.

  Geliked door 1 persoon

 4. Geeft wel waarschuwing. Oppassen daar komt het robot eraan. Lekker makkelijk. Hoefde geen gras maaien. Toch anders zo gezicht. Heel goed zo. Dan weet je robot in de buurt zit. Hadden ook kunnen lijn spannen. Dan kunnen niet op de pad gaan. Fijne pinksterdagen gewenst.

  Geliked door 1 persoon

  • Tja, alles om lichaamsbeweging maar te vermijden, kappertje.
   Wij hebben gelukkig geen gazon in de tuin. Wel jonge koolmeesjes en heel soms een egeltje. 🙂
   Jij ook een prachtig Pinksterweekend gewenst!

   Like

Reacties zijn gesloten.