Mijn week van de grutto (3)

Nadat ik al meteen een mooie serie had kunnen maken van de grutto uit het vorige logje, had ik natuurlijk kunnen stoppen. Mijn doelstelling had ik inmiddels al gehaald tenslotte. Maar het was nog vroeg en het was mooi weer, daarom besloot ik eerst maar even een stukje te gaan wandelen ….

Al snel diende de volgende aardige scène zich aan. Aan de andere kant van de weg stond aan beide kanten van een hek een grutto op een paal, links mevrouw en rechts meneer. Terwijl ik al fotograferend aan ze voorbij wandelde, bleven ze mooi zitten. Mooi, hè …, de vraag is alleen hoe lang nog …

– wordt vervolgd –

30 gedachten over “Mijn week van de grutto (3)

 1. Oh een super gaaf plaatje natuurlijk, en ja, inderdaad, wat zijn de kansen dat ze elk op een paal zitten zo bij elkaar. Welke vogel dan ook, je ziet het niet vaak! 😀

  Jij werd in de watten gelegd 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk Jan,
  Wanneer ik je foto’s zie ruik ik als het ware de lucht van het gras en hoor de roep van de grutto’s.
  Dat was vroeger wanneer we de polder in gingen en nu als je geluk hebt zie je er een.
  Mooi poseren de grutto’s voor je het is echt even genieten wanneer ik in je foto’s verdwaal.

  Nog een fijne dag, Erica

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.