38 gedachten over “Klimaatvluchteling

 1. Slakken heb ik altijd intrigerend gevonden als kind al.. tot mijn Friese opa ook begon over zout op zijn staart leggen.. ahum.. ik was kind he 😉 Friese boeren opa… nu achteraf zie ik nog de lach op zijn gezicht… stiekeme lach, pretoogjes… zware pretoogjes…

  X

  Like

 2. Slakjes zijn dan wel mooi en fotogeniek… maar ze vreten mijn bloemetjes op en daar wordt ik behoorlijk pissig van !
  Maar gelukkig heb ik een slak-vriendelijke oplossing gevonden 🙂 Ik plaats overal tussen de bloemen potjes met wat bier erin. De slakken zijn daar verzot op (de snode dronkaards ! 😉 ) Ze kruipen over de rand van dat bierpotje en kunnen er niet meer uit omdat ze nat zijn van het bier. Natuurbeschermer die ik ben , ga ik elke dag de bierpotjes leeggieten in het boste, 150mter verder op. Misschien zijn er dan wel slakken met een kater, maar dat is dan hun probleem… Ze moeten maar van mijn bloemen afblijven 😎

  Geliked door 1 persoon

 3. Ha Afanja,

  ja… wat een mooi diertje is het eigenlijk.
  Maar ik heb er een beetje teveel… en die zijn nog hongerig ook…
  Dus soms “vliegen” ze zomaar naar de buurman… (die vindt het oké, want hij wil niks aan zijn tuin doen…)

  Groetjes van Marlou

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.