Zee en wolken in 50 tinten blauw

– Virtueel naar Frankrijk 34 –

Na een welbestede middag waren we tegen vijf uur weer thuis, waar het balkon me al snel weer naar buiten lokte …

Moe, maar voldaan nestelde ik me met een kop koffie in de namiddagzon. Hier en aan de noordkant van Ault scheen de zon nog, verder naar het westen en zuiden begonnen zee en wolken een mooi spel te spelen …

Dat resulteerde in een klein halfuurtje tot een korte diashow met meer dan vijftig tinten blauw …

Deze slideshow vereist JavaScript.

– wordt vervolgd –

31 gedachten over “Zee en wolken in 50 tinten blauw

 1. Bonjour Afanja,

  jij op het balkon… Ik zie het voor me.
  En… dank je wel voor de prachtige foto’s.
  Van elke foto wil ik wel een stofje om een opwaaierende zomrjurk van te maken. Ohohoh… wat een kleuren!
  Helemaal van mij…

  Prettig weekend, Marlou

  Geliked door 1 persoon

 2. Heb je er nog nooit aan gedacht om een timelapse te maken Jan, deze omstandigheden hadden zich er heel goed toe geleend. Sommige fototoestellen hebben die functie in zich (waarbij je kan aangeven om de hoeveel tijd je een foto neemt – voor dergelijke beelden zou om de 2 tot 5 sec zeker goed geweest zijn). De foto’s worden in het toestel tot een mpeg film samengevoegd, maar je kan de foto’s ook in Photoshop inladen om er een timelapse van te maken. Hopelijk werd ik hier niet al te technisch 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.