Badderen onder toezicht

Vandaag begint de lente, maar dat is aan de temperaturen niet te merken, ze dalen zelfs weer de komende dagen. Mevrouw Merel zag de bui blijkbaar hangen, badderen met koud weer is niks. En dus nam ze eerder deze week nog eens een bad in de vijver …

Meneer Merel hield vanaf de schuttingdeur een oogje in het zeil. Het zijn niet de beste foto’s, want ik heb ze gemaakt vanuit de kamer, maar hier stuur ik jullie het weekend mee in …

29 gedachten over “Badderen onder toezicht

 1. Ik lees het al, als jij afhankelijk bent van het badderen in de vijver dan ging jij met dit weer niet badderen. 😂
  Toch ben ik wel blij dat ik zelfstandig mag badderen zonder toezicht van mijn wederhelft. 😉
  Mooi verhaal en mooie bijpassende foto’s. Nog best knap vanachter HR++.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk, een paartje merel in de tuin!
  Het vrouwtje staat er prachtig op, Jan.
  Hopelijk gaan ze lekker nestelen en voor nageslacht zorgen.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoorde de merel vanmorgen vroeg ook al want hij maakte mij wakker met zijn vrolijke gezang. Maar ook al was de lentezon er even toch was het inderdaad behoorlijk koud buiten. En mijn benen wilde niet verder als een klein wandelingetje naar de winkel hier dichtbij en weer snel terug en dat was voor mij wel weer voldoende. En ik nam dan wel geen fris koud bad zoals de vogels doen maar een lauwwarme douche zodat de spieren weer wat warmer werden. Je fotografie was weer heel mooi. Dank voor het posten en ook voor je bezoek en mooie reactie op mijn website en ik denk dat de woorden op de natuurwebsite je wellicht ook wel mooi zal vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • Nee, dat zie je verkeerd, Edward. Volgens mij ziet meneer erop toe dat zijn eega veilig kan badderen. Je weet tenslotte maar nooit met ongure typen als gaaien, kauwen en eksters, die zich dit voorjaar ook in en rond onze tuin ophouden.

   Like

Reacties zijn gesloten.