De reeën zijn ’t haasje

Terwijl ik gefocust was op de twee reeën die samen een plekje tussen de maïsstoppels hadden gevonden, zag ik vanuit een ooghoek elders in het veld iets bewegen …

Toen ik mijn camera die kant op had gedraaid, zag ik dat er een paar hazen waren verschenen. De reeën waren zogezegd ‘het haasje’, ze moesten hun dis delen met de hazen. En daar hadden ze duidelijk geen enkel probleem mee …

39 gedachten over “De reeën zijn ’t haasje

  1. Het is van de jaren 70 geleden dat ik nog hazen gezien heb in het wild. Meestal bleven ze niet lang in leven wanneer mijn nonkel Juul in de buurt was. Toen hij in 1977 stierf kwamen andere jagers zijn gebied om te jagen innemen. Weer waren de hazen het haasje.

    Geliked door 1 persoon

    • Dat viel in dit geval mee. Zoals je ziet, namen de hazen alle tijd om wat rond te stappen en hier en daar een hapje te eten. Eén van de hazen ging zelfs nog even zitten poseren, maar die foto’s zijn natuurlijk voor Pasen. 🙂

      Like

Reacties zijn gesloten.