Samen tussen de maïsstoppels

Goed, de democratie heeft gewonnen. Maar progressief Nederland en de sociaaldemocratie hebben – zoals ik hier gisteren al verwachtte – duidelijk verloren. Maar eerlijk is eerlijk, links had in de aanloop naar de verkiezingen ook geen goed verhaal. Rutte heeft dankzij zijn aanpak van Corona de verkiezingen gewonnen, denk ik. En hoe het nu verder moet …? Ik heb geen idee, want theoretisch kan het alle kanten. Ik wacht het af, en ga voorlopig maar weer over tot de orde van de dag. Terug naar de reeën!

Zoals ik gisteren al schreef, gingen twee van de zeven reeën na enige tijd hun eigen weg …

Een stukje verderop ging de reegeit tussen de maïskolven liggen. De bok bleef nog wat dralen en draaide even later wat om haar heen …

Na de vierde foto werd mijn aandacht even afgeleid door iets wat zich elders in het veld afspeelde. Daar kom ik morgen op terug. Toen ik terug draaide naar de beide reeën, lagen ze ontspannen maar attent naast elkaar tussen de maïsstoppels …

Ik sluit dit logje af met de foto waarvan vorige week in twijfel werd getrokken of hij de werkelijkheid liet zien of dat ik hem had gemanipuleerd in Photoshop. Heeft iemand nu nog enige twijfel …?

– wordt vervolgd –

45 gedachten over “Samen tussen de maïsstoppels

 1. Ik had 0 twijfels over de vorige foto van de twee in tussen de stoppels, zo zijn wij nu eenmaal, het is echt of niet! 😀 Prachtige serie weer, en natuurlijk benieuwd wat er verder gaat komen nog 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Klopt, Edward, een roedel reeën zie ik wel vaker in de landerijen, maar dat een paar reeën op zo’n verstild moment lekker samen gaan liggen, dat heb ik niet eerder gezien. En dat zal ik voorlopig ook wel niet meer gebeuren, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

   Like

  • Het is prachtig om zo’n groepje een tijdlang gade te slaan. En een half uurtje later kwam ik verderop nog een tweede sprong reeën te zien die dag. Mijn Canon Powershot SX70 HS heeft een zoombereik van 65 x.
   Jij ook een goeie dag verder.

   Like

Reacties zijn gesloten.