51 gedachten over “Moment van rust

 1. Pingback: Samen tussen de maïsstoppels | Afanja's Weblog

 2. Het is een hele aparte foto met die twee kopjes zo aandoenlijk boven de stoppels uit. Een mooie treffer, Jan.
  Het is begrijpelijk dat de foto vragen oproept 😉 Dus is het voor de fotografieliefhebbers interessant om de fotoserie rond dat moment te zien.
  En jij kunt er weer een blogje mee vullen…
  Goed weekend verder Jan, en blijf overeind in de storm!
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

  • Wat eraan vooraf ging, zal ik hier in de loop van volgende week laten zien. Komt goed. 🙂
   Ik laat het stormachtige weer maar wat uitrazen voordat ik weer op pad ga, Zem. De wind en de temperatuur maken het mij te onaangenaam buitenshuis. Volgende week lijken we eindelijk weer wat rustigere en helderder weer te krijgen.
   Goed weekend, Zem.

   Like

   • ‘Je hoofd boven het maaiveld uitsteken’ betekent als spreekwoord , dat je je laat zien met je unieke kwaliteiten (en gebreken). Alleen heeft het ook een risico. Het risico dat ‘je hoofd eraf wordt gehakt’. Als je je unieke kanten laat zien, val je namelijk op. En daar vinden altijd een aantal mensen wat van. Mensen die het niet met je eens zijn. Mensen die jaloers op je zijn. Mensen die zich ongemakkelijk voelen omdat ze zélf hun hoofd niet boven het maaiveld uit durven steken. Mensen die je niet begrijpen. Mensen die vinden dat iedereen ‘normaal’ moet doen.

    Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.