Ecokathedrale fotokuier 25-2

We vervolgen onze tocht van januari 2019 door de besneeuwde Ecokathedraal. We starten waar we vorige week geëindigd zijn, op het lange pad met de ‘Inca-tempels’ ergens halverwege de Ecokathedraal. Daar vandaan gaan we naar de ruïnes op het oudste en hoogste deel helemaal achter in het bos. Onderweg kruisen we verse sporen in de sneeuw en uiteindelijk vliegen we door ‘de iglo’ weer naar buiten …

34 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 25-2

 1. Ha Afanja,

  die hertenpootjes!
  Ik zie ze in gedachten door de eco-kathedraal lopen…
  Het ziet er nog koud uit… maar ja… het si al weer een tijdje terug.
  Vind het nu buiten trouwens nog steeds hartstikke koud…

  groetjes!

  Geliked door 1 persoon

  • Je zult begrijpen dat ik die reeën daar graag even op de foto had willen zetten.
   Het is inderdaad alweer een tijdje terug, 2 jaar en 2 maanden zo ongeveer. 🙂
   Maar even serieus, het is echt waardeloos weer, Marlou. Ik ben zo juist even in de tuin geweest, maar ik was snel weer binnen. Helaas is er ook nog geen warmte in zicht de eerstkomende anderhalve week.

   Like

 2. Ik denk dat je bij iedere bezichtiging of bezoek wel iets nieuws kan zien, gewoon omdat er zoveel te zien is dat je wel eens iets over het hoofd ziet en dan pas later opmerkt. Ik zou daar ogen tekort komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Op sommige momenten waande ik me echt in een oud tempel complex zoals Angkor of Luxor, Karnak enz. De ijsbloemen op de ruiten… Zalig is dat ! Een film die ik nog een paar keer ga herbekijken denk ik. De muziek is weer top, klassieke gitaar afgewisseld met banjo riedeltjes… om kiekebishj van te krijgen 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Volgens mij zijn het sporen van een ree. Wat die kleine afdrukjes zijn, weet ik niet … een muis?
   Het was een hele fijne kuier. Zoals je weet, vind ik het er altijd mooi, maar een laagje sneeuw maakt het voor mijn gevoel bijna sprookjesachtig mooi af 😉

   Geliked door 1 persoon

 4. Prachtige video, zo ook de muziek. Heerlijk om zo door de Ecotkathedraal te zweven en de winterse taferelen aldaar te bewonderen. Ontspannend. Het einde met de kijk op de hemel vanuit de iglo maakt het helemaal af.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.