Horen, kijken en klikken

“Hoor eens …,” zei ik tegen Aafje, terwijl we de omgezaagde dikke boom passeerden …

“Kijk eens …,” reageerde Aafje even later …

“Klik …,” deed mijn camera …

35 gedachten over “Horen, kijken en klikken

    • Eerlijk is eerlijk, de foto van de specht was meer geluk dan wijsheid. Aafje zag hem en stond naast me te wijzen, en probeer dan het juiste plekje maar vinden tussen de balderen door. In de zoeker kon ik hem maar nauwelijks onderscheiden. 🙂

      Geliked door 1 persoon

  1. Zulke mooie natuurgeschenken zijn altijd wel welkom al hoor ik deze wel hameren maar nog niet de kans om deze echt van dichtbij te zien.Maar mijn kleine camera reikt ook niet zo ver. Daarom is het voor mij ook genieten deze hier te zien hoor.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.