Voorjaar in de Ecokathedraal

Vandaag en morgen neem ik jullie weer even mee naar de Ecokathedraal. Op een wisselend bewolkte dag was ik er onlangs om Aafje kennis te laten maken met de frisse voorjaarsdracht van de Ecokathedraal …

Aafje had hier en daar het gevoel dat ze zich in de wildernis bevond, waar ze zich een weg door het fluitenkruid moest banen en de klauwen van de grote berenklauw moest zien te ontwijken. Maar het was de moeite waard …

Morgen neem ik jullie mee naar een verborgen plekje in de Ecokathedraal …

23 gedachten over “Voorjaar in de Ecokathedraal

  1. Dit is wederom een prachtige vertoning van de Ecokathedraal. Met deze serie laat je opnieuw zien dat het in ieder jaargetijde z’n charme heeft.
    Ik heb genoten van je fotoserie. Nu ik die zie vind ik het wel jammer dat ik deze kans in de lente voorbij heb laten gaan. De foto waarbij jullie samen zitten te rusten is ook heel leuk geworden. Met de zelfontspanner gedaan?

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.