Polders, tuin en Tour

Het begon er de laatste tijd misschien op te lijken, dat ik alleen nog een tuinblogger ben, maar zo ver is het gelukkig nog niet. De afgelopen dagen heb ik weer wat foto’s verzameld in het omringende polderland. Wetend, dat er voor zaterdag een fotokuier met Jetske op het programma stond, heb ik me vrijdag voorzichtig wat warmgelopen in de Jan Durkspolder. Vanuit de vogelkijkhut had ik een mooi zicht op fraai weerspiegelde wolkenpartijen …

Gistermiddag hebben mijn fotomaatje en ik voor het eerst sinds lang weer eens een fotokuiertje gemaakt in de Deelen. We hoopten er vooral juffertjes en libellen voor de lens te krijgen, en dat viel in tegenstelling tot 14 dagen geleden gelukkig niet tegen. Voordat we huiswaarts koersten, hebben we nog even een tussenstop gemaakt bij ‘het huis dat in lucht lijkt op te gaan’ …

Dus eh … na gedane inspanning is het goed rusten. Daarom zal ik vanmiddag vooral in de tuin te vinden zijn, of bij de Tour natuurlijk. Waarschijnlijk zelfs in de tuin met de Tour op de iPad naast me …

Maak er een mooie middag van!

37 gedachten over “Polders, tuin en Tour

 1. Pingback: Witte(re) wolken | Afanja's Weblog

  • Dank voor je compliment m.b.t. de tuin. Klein maar fijn, zeggen we zelf vaak. 🙂
   We hebben twee hosta’s in de tuin. De hosta met tweekleurig blad staat prachtig te bloeien bij de vijver. Van slakkenvraat is daar helemaal geen sprake. Achter in de tuin staat een hosta met een donker blad, die bladeren zitten ook dit jaar weer vol gaten.
   Wat de Tour betreft is het jammer dat Pogacar meteen zo’n voorsprong kreeg door valpartijen en ander onheil, maar afgezien daarvan vind ik het zeker een mooie Tour tot nu toe.

   Like

 2. Ja hoor we hebben er een fijne eindelijk-zon-dag van gemaakt. Het was heerlijk weer.
  Hier in de buurt staat ook een huis met een wit dak, het blijft een vreemd zicht.
  Je foto met de wolkenweerspiegeling is heel mooi.
  En waarom vermoed ik dat je nu voetbal kijkt? 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Uiteraard geniet ik ook erg van je tuinblogs; het blijft wonderlijk hoeveel er te zien is op een klein stukje grond. Als je er maar oog voor hebt en dan de camera bij de hand.
  Maar je eerste landschapsfoto is erg mooi, en de tweede geeft het wat donkere weer aan van de laatste dagen.
  Hartelijke groet, Zem.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.