Zij zagen de bui hangen

Terwijl ik maandagochtend een ritje maakte, zag ik een grote groep ooievaars in een weiland neerstrijken. Net als ik hadden ze een fikse bui zien naderen …

Huiverig bleven ze staan waar ze stonden, behalve die ene … Die maakte gebruik van de tussenlanding om te kijken of er nog wat te bikken was …

Al snel sloot hij tevergeefs weer aan bij de rest van het reisgezelschap om toch eerst de bui maar uit te zitten. Lang hoefden ze niet te wachten, want daar was hij al …

35 gedachten over “Zij zagen de bui hangen

  1. Door je reactie bij een ander blog ‘groeten uit een nat Frieslân’ kwam ik op je blog omdat ik momenteel daarvan geniet. Van Frieslân dan en minder van de regen. Ik werd verrast door je schitterende foto’s en uitgebreide blog. Ik kom zeker terug lezen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.