Zwaluwen rond de kijkhut

Op één van de vele donkere augustusdagen ben ik nog maar eens naar de Jan Durkspolder gereden …

Rondom bepaalden dreigende wolkenformaties het beeld …

Veel vogels waren er niet te zien, maar met veel geduld en nog meer mislukkingen, kreeg ik uiteindelijk toch een aantal keren een voorbij vliegende zwaluw in beeld …

Maar lekker droog zittend, heb ik vanuit de vogelkijkhut toch vooral ook genoten van de wolkenmassa om me heen …

Toen ik terugkwam bij de auto leek de stier, waarmee ik anderhalve week geleden bij het hek had gestaan, in de luwte van de boom weer op me te wachten. Omdat de volgende bui zich in de verte alweer aandiende, heb ik hem maar mooi laten staan …

27 gedachten over “Zwaluwen rond de kijkhut

  1. Dreigende luchten zijn voor de fotograaf altijd een dankbaar onderwerp, zolang het droog blijft uiteraard. Het lijkt er een beetje op dat de stier een oogje op jou heeft, misschien is hij wat eenzaam en zoekt wat gezelschap.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.