Gebroken weerspiegeling

Na nog een nachtje met lichte vorst was het sierlijke laagje rijp in de ochtend van 23 december al snel verdwenen. Op de beide dagen voor kerst lag de maximumtemperatuur ruim boven het vriespunt. Maar daarmee was het flitswintertje nog niet voorbij …

Op beide kerstdagen was het hier mooi zonnig weer, met maximumtemperaturen die niet boven het vriespunt kwamen. En zo kon ik op de valreep nog net twee ijsdagen voor 2021 bijschrijven …

Meestal maak ik de foto’s van de ijsstructuren op de vijver vanaf het terras, zoals op de eerste en de laatste foto. Maar vanaf de andere kant van de vijver leverden ze nog even een paar flink gebroken weerspiegelingen van ons huis op …

27 gedachten over “Gebroken weerspiegeling

    • Dankjewel, Hanry. We zien de zon tegenwoordig zo weinig, dat ik er maar wat graag gebruik van maak zodra hij zich wel even laat zien. En dan hoeft de lucht echt niet strakblauw te zijn, vandaag hadden we hier veel zon, maar ook prachtige buienluchten. Dat zijn de mooiste dagen.

      Like

Reacties zijn gesloten.