40 gedachten over “De strijd om ’t bestaan

 1. oeffff, dat is een binnenkomertje Jan, Ja zo gaat dat in de natuur eten en gegeten worden, soms heb ik er wel eens moeite mee, als ik een mooie vlinder in de kaken van een spin zie… maar ook die hebben honger hé prachtige foto..

  Geniet van je dag in de koelte Jan

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, het is geen vrolijk stemmend beeld als je een spin een mooie vlinder of een waterjuffertje in de poten en kaken van een spin ziet. Maar zoals je al zegt, een spin moet ook verder door het leven. Het zij zo.
   Dankjewel, Klappertje, het lijken inderdaad voor mij wat al te warme dagen te worden. Maar lekker in de schaduw zitten, lijkt me het best. En verder proberen we het huis koel te houden en dat zal t/m het weekend wel lukken. Fijne dag verder!

   Like

Reacties zijn gesloten.