Lekker pootje baaien

Het ziet er naar uit dat het vandaag ook hier in het noorden weer tropisch warm zal worden. Ik hoop van harte, dat het ook de laatste tropische dag van het jaar wordt, want mijn benen verliezen deze week weer met de dag meer kracht. Ik stel voor dat we vandaag maar lekker wat blijven pootje baaien, dan zien we morgen wel weer. Hou ’t hoofd koel en maak er een mooie dag van.

Door op de één of andere manier op de foto te klikken, kun je hem op groter formaat bekijken. …

45 gedachten over “Lekker pootje baaien

 1. Heerlijke foto!
  Het is inmiddels buiten lekker afgekoeld, maar binnen krijg je, ook met luchten, de warmte haast niet weg.
  En het lichaam moet ook een aantal dagen bijkomen van de warmte; je zult ook wel heel blij zijn met de dalende temperatuur!
  Hartelijke groeten, Zem.

  Geliked door 1 persoon

 2. Van deze foto word ik echt blij Jan ! 🙂 Geef die koebeesten eens ongelijk hé ? 🙂
  In ons huis was het deze middag 26,4 graden… buiten was het 38,2 graden… Het temperatuur verschil viel op mij als een loden hamer… Gelukkig is het rond 20u beginnen waaien ! Nu zit ik tussen 2 open ramen, de wind verfrist heerlijk, een extra ventilator probeert er nog een graadje af te krijgen. Ik hoop op lekker superlange malse regenbuitjes…

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, die hooglanders weten wel wat goed voor ze is. Ik kom morgen nog even op deze foto terug.
   Hier bleef het kwik vanmiddag steken bij 31,2°C, maar dat is voor mij al 6-10 graden te warm. Enfin, niet gezeurd, intussen is de temperatuur hier op het terras heel voorzichtig gedaald naar 23°C. Tijd om nog even met een lekker glas wijn naar buiten te gaan, want op de slaapkamer is het me toch veel te warm..

   Like

  • Ik heb mezelf er vanmiddag nog net van kunnen weerhouden om even met de voeten in de vijver te gaan zitten. De kikkers en salamanders zouden zich rot schrikken.
   Ik ga er voorzichtig vanuit dat het nu eerst wel even gedaan is met de extreme warmte. Hopelijk kan ik volgende week weer voorzichtig aan mijn conditie gaan werken op de hometrainer. Dat is hard nodig na wekenlang gedwongen inactiviteit.

   Like

 3. Aha een meesterlijke en toepasbare foto.
  Echt balen dat het zo´n weerslag heeft op de kracht in je benen.
  Ik houd van warm weer, maar het hoeft van mij ook niet meer boven de 25 graden.
  Mijn oppasdag ging niet door vanwege ziekte aldaar en heb ik er voor gekozen om de hele dag in TSH te werken. Heerlijk koel. 😀 Het was wel even schrikken toen ik naar buiten stapte.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.