Een mistig begin

Mijn eerste fotokuier heb ik dit jaar net als in 2022 op 3 januari gemaakt in de Jan Durkspolder. Het grootste verschil was, dat het toen helder en zonnig was, terwijl er nu mist boven de polder hing …

Het leek me niet zinvol om in de vogelkijkhut te gaan zitten, daar zou waarschijnlijk weinig te zien zijn. Daarom maakte ik even een wandeling over de Westersânning (Google Maps)

Het was ook in dit mistige sfeertje weer een prima plekje om het jaar te beginnen. En ik was niet de enige die er zo over dacht …

34 gedachten over “Een mistig begin

 1. Geef mij ook maar die mist dan de regen Jan, die regen zijn we allemaal al wel beu denk ik. En deze week start al weer met bakken regen aan deze kanten. De foto’s zijn wel prachtig Jan, allemaal ! Hopelijk heb je ginder een droge(re) dag.

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, Marc, Als ik de kans krijg, maak ik graag even een ritje over het platteland bij mist. Ik houd wel van dat vaak wat mystieke sfeertje.

   Gisteren hadden we hier tussen de buien door een redelijke dag. Vandaag lijken wij ook weer ons deel van de nattigheid te krijgen.
   Nat of droog, in ieder geval een prettige dag gewenst!

   Geliked door 1 persoon

 2. Die sfeer en de rust door de mist is een genot om naar te kijken. Ik maakte zonet een wandeling langs het water in de regen, met stevige wind. Het was zo pittig dat ik even moet bijkomen. Geef mij maar dat mistig weertje.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.