De één z’n dood …

In 2015 schreef ik bij de onderstaande foto:
Behalve de door houtzagers met kettingzagen gemaakte boomsculpturen ontdekte ik in het ‘beeldenbos‘ tussen Heidehuizen en Olterterp ook nog een mooie, door de natuur geschapen boomsculptuur …

In de afgelopen 3 jaar zijn de zwammen doorgegaan met hun dodelijke werk …

24 gedachten over “De één z’n dood …

  1. Het duurt wel een aantal jaren dus voordat de boom helemaal bezweken is. De stam was halverwege wel erg vermolmd. Ik kan me voorstellen dat de natuurbeheerders wel moeten ingrijpen om ongelukken te voorkomen.
    Het is een mooi kunstwerk van de natuur. Dat zijn toch de mooiste, vind ik.

    Geliked door 1 persoon

  2. Er kan ook wel eens dat in de natuur dode boom ziet. Vast omgewaaid. Dan gaat de stam ook dood eraan. Het best wel zonde. Het is triest gezicht. Maar jullie hebben mooie foto’s gemaakt uit de natuur.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.