Ecokathedrale fotokuier 17

Tijdens de vorige fotokuier in de Ecokathedraal was de nieuwe toegangspoort nog niet klaar. Aan de bovenkant gaapte toen nog een gat, maar in september 2014 was het een echte poort. Hij had zelfs al een naam: ‘Porta Celi’, door een van de vrijwilligers van de Ecokathedraal vertaald als ‘Hemelpoort’.

Omdat mijn onderdanen een lange kuier in de weg stonden, bleef het die dag verder beperkt tot een korte rondgang door het voorste deel van de Ecokathedraal, die zich in 2:10 min laat samenvatten. Maar dat is vandaag helemaal niet erg, want het is toch te warm voor een lange wandeling …   😉

Volgende week zondag deel 18.

23 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 17

 1. Heel mooi om het zo te zie hoe het groeien, Jan!
  Het doet mij iedere keer weer denken toen we in Peru waren, Machu Picchu… dit is wel anders maar toch…
  Lieve geniet groetjes, Anna 😊

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi, zoals je de geraffineerde opbouw van de stapelingen zo geregeld laat zien!
  Ik ben het filmpje maar even gaan bekijken in de nog koele computerkamer, kort maar mooi!

  Geliked door 1 persoon

  • Het gaat meteen weer wat te gek met de temperatuur vandaag. Ik heb me zojuist ook teruggetrokken in de mijn nog relatief koele vertrouwde computerhoekje. Maar je hoort mij voorlopig nog niet klagen, ik pas me wel aan.

   Like

Reacties zijn gesloten.