35 gedachten over “Geel en herfstig drieluik

 1. een heel mooi macro foto’s drieluik voor mij die druppel foto die lukken mij op de een of andere manier nooit
  maar ook van het insect en het herfst blad heb je prachtige macro foto’s gemaakt Jan.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik weet niet wat het is met druppelfoto’s, maar om de een of andere reden is het vaak alles of niks. Soms gaat het me heel goed af. maar ik kan me ook dagen herinneren dat ik hele serie weg kon gooien, vaak omdat ze net niet lekker scherp waren op de juiste plek. Het licht speelt vaak een belangrijke rol, denk ik.

   Geliked door 1 persoon

 2. schitterend Jan di e druppel, dat geeft een mooi beeld hé.
  feestje zeg maar gerust,

  nu nog vliegen ?? da’s laat mja ik zag vanmiddag ook nog muggen dansen, dan komt er nog geen winter toch 🙂

  dat blad is “subliem”

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.