35 gedachten over “Geel en herfstig drieluik

    • Ik weet niet wat het is met druppelfoto’s, maar om de een of andere reden is het vaak alles of niks. Soms gaat het me heel goed af. maar ik kan me ook dagen herinneren dat ik hele serie weg kon gooien, vaak omdat ze net niet lekker scherp waren op de juiste plek. Het licht speelt vaak een belangrijke rol, denk ik.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.