Op en in de blauwe druifjes

Nadat ik woensdagavond een telefonisch exit-consult had gehad met de pijnpoli m.b.t mijn acnesklachten, besloot ik gistermiddag de bloemetjes eens op kleinschalige wijze buiten te zetten. En waar kun je dat in april nu beter doen dan bij de blauwe druifjes …?

Uitgerekend op het moment dat ik daar even met de camera neerstreek, besloot een klein insect hetzelfde te doen. Een tijdlang kroop het beestje van het ene bloemetje naar het andere. Steeds ging hij even naar binnen om even later met weer wat meer stuifmeel naar buiten te komen. Een prima bestuivertje, lijkt me …

32 gedachten over “Op en in de blauwe druifjes

 1. Prachtig weer, jij trekt die insecten gewoon aan Jan, hahahaha 😉 Ik heb ze ook op de foto gezet, maar dan in een andere setting, moet er zelfs nog naar kijken of het überhaupt een keer op blog komt. Verder wens ik jou toe, dat al het leed wat jij draagt snel wat minder wordt.

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Niet te geloven, jij komt buiten en de beestjes ook! En dan gaan die nog zitten waar jij het wilt. Dat lukt mij nooit hoor Jan maar ik gun het je ten volle. Kan ik lekker meegenieten van die mooie foto’s!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jij het altijd ‘chance’ als je wil foto’s nemen, maar eerlijk?, ik weet dat het je deskundigheid en geduld is! Zo mooi, leven op kleur.

  Ik hoop dat de klachten wat onder controle zijn nu? Dat komt er nog maar eens bij voor jou….

  Geliked door 1 persoon

  • Zonder geluk vaart niemand wel, ook deze hoobyfotograaf niet. Ik doe wel mijn best om dat geluk zo mogelijk wat af te dwingen door op een dag als gisteren talloze malen met mijn camera door ons tuintje heen en weer te drentelen. Maar dat is geen garantie voor succes.

   Helemaal zonder buikpijn ben ik vrijwel geen dag. Maar er valt mee te leven, zeker met de zomer voor de deur. En erg veel alternatieven voor een behandeling met meer succes zijn er niet. Dus ik doe het ermee.
   De MS houdt zich gelukkig ook rustig. En ik heb goede hoop dat dat zo blijft, maar dan moet het niet een hete zomer worden.

   Voorlopig gaan we weer moedig voorwaarts!

   Like

Reacties zijn gesloten.