Uitgelicht verval

Door een noodlottige samenloop van omstandigheden zit ik sinds enkele dagen met het rechter pootje omhoog om een gekneusde enkel en een steriele ontsteking op mijn scheenbeen tot rust te brengen.
Hoe dat precies is gekomen …? Uit vrees dat haar schuldgevoelens dan nog groter worden, heeft Aafje liever dat ik daar niets over vertel …

Deze week ben ik dus nog wat meer aan huis en tuin gekluisterd dan ik sinds het begin van het coronatijdperk toch al was. Maar gelukkig kan ik in noodgevallen altijd terugvallen op mijn rijk gevulde archief. Op die manier lukt het in dit geval ook prima om mijn korte serie over licht en schaduw voort te zetten. Vandaag doe ik dat onder de titel ‘Uitgelicht verval’, want dat gaat in feite zowel op voor mijn voet als voor deze oude boerderij …

70 gedachten over “Uitgelicht verval

  • Laten we het er maar op houden dat Aafje op een bepaald moment even heel onnadenkend bezig was. Daarbij bracht ze mij op pijnlijke wijze uit mijn evenwicht. Het gevolg was dat ik even lelijk door mijn enkel ging. In een poging mijn evenwicht te hervinden kwam mijn voet in een reflex vervolgens niet zachtzinnig tegen de metalen poot van een stretcher waar ik me net op heer had willen vleien … ;-(

   Like

 1. Dat is weer een mooi licht en lijnenspel. Ben je daar trouwens wel onbeschadigd vandaan gekomen? Niet een plek om onbezorgd te verblijven lijkt me.
  En ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar wat Aafje heeft uitgespookt.
  Ik verzin de meest verschrikkelijke dingen dus misschien kun je het maar beter wel vertellen 😉.
  Beterschap Jan!

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, aargh! Bij dat lijnenspel in die oude boerderij heb ik geen schade opgelopen.
   Laten we het er maar op houden dat Aafje op een bepaald moment even heel onnadenkend bezig was. Daarbij bracht ze mij op pijnlijke wijze uit mijn evenwicht. Het gevolg was dat ik even lelijk door mijn enkel ging. In een poging mijn evenwicht te hervinden kwam mijn voet in een reflex vervolgens niet zachtzinnig tegen de metalen poot van een stretcher waar ik me net op heer had willen vleien … ;-(

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.