36 gedachten over “Licht en lijnen

  • Je bent vast niet bij deze vogelkijkhut geweest vandaag. Deze hut, in het volksmond ‘het prieeltje’ was rond en stond op drie poten in het meertje de Leijen. Een paar jaar geleden bleek hij onveilig te zijn geworden door zwammen. Ik heb het twee jaar zonder moeten stellen, maar sinds vorig jaar staat er een gloednieuwe hut.

   Geliked door 1 persoon

   • Dan ben ik dus langs die nieuwe hut gekomen. Ik heb hem niet goed bekeken want we mochten dat paadje niet in en braaf als ik ben heb ik dat (mopperend, dat wel) dan ook niet gedaan. We liepen van Eastermar rond het meer tot aan het opeinder kanaal en weer terug, maar eigenlijk was vooral de noordelijke helft van de route de moeite waard, het zuidelijke deel loop je over een veel te druk fietspad met weinig uitzicht.
    Dus deze hut bestaat dus niet meer. Maar jij hebt nog wel het lijnenspel, geen uitzicht maar de blik naar binnen. Zeker ook fraai.

    Geliked door 1 persoon

  • Dit is de ronde vloer van een deels open vogelkijkhut, in de volksmond ‘het prieeltje’, dat op drie poten in het meertje de Leijen stond. In het midden stond een houten paal die de dakconstructie droeg. Een paar jaar geleden moest de hut worden afgebroken, omdat hij door zwamgroei onveilig was geworden. Sinds vorig jaar staat er gelukkig een gloednieuwe hut.

   Like

  • Dit is de ronde vloer van een deels open vogelkijkhut, in de volksmond ‘het prieeltje’, dat op drie poten in het meertje de Leijen stond. In het midden stond een houten paal die de dakconstructie droeg. Een paar jaar geleden moest de hut worden afgebroken, omdat hij door zwamgroei onveilig was geworden. Sinds vorig jaar staat er gelukkig een gloednieuwe hut.

   Geliked door 1 persoon

  • Dit is de ronde vloer van een deels open vogelkijkhut, in de volksmond ‘het prieeltje’, dat op drie poten in het meertje de Leijen stond. In het midden stond een houten paal die de dakconstructie droeg. Een paar jaar geleden moest de hut worden afgebroken, omdat hij door zwamgroei onveilig was geworden. Sinds vorig jaar staat er gelukkig een gloednieuwe hut.

   Geliked door 1 persoon

  • Dit is de ronde vloer van een deels open vogelkijkhut, in de volksmond ‘het prieeltje’, dat op drie poten in het meertje de Leijen stond. In het midden stond een houten paal die de dakconstructie droeg. Een paar jaar geleden moest de hut worden afgebroken, omdat hij door zwamgroei onveilig was geworden. Sinds vorig jaar staat er gelukkig een gloednieuwe hut.

   Geliked door 1 persoon

  • Dit is de ronde vloer van een deels open vogelkijkhut, in de volksmond ‘het prieeltje’, dat op drie poten in het meertje de Leijen stond. In het midden stond een houten paal die de dakconstructie droeg. Een paar jaar geleden moest de hut worden afgebroken, omdat hij door zwamgroei onveilig was geworden. Sinds vorig jaar staat er gelukkig een gloednieuwe hut.

   Like

  • Dit is de ronde vloer van een deels open vogelkijkhut, in de volksmond ‘het prieeltje’, dat op drie poten in het meertje de Leijen stond. In het midden stond een houten paal die de dakconstructie droeg. Een paar jaar geleden moest de hut worden afgebroken, omdat hij door zwamgroei onveilig was geworden. Sinds vorig jaar staat er gelukkig een gloednieuwe hut.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.