Bloemen in de Ecokathedraal

Terugblikkend op de afgelopen periode, ontdekte ik nog een fotoserie die ik begin april in de Ecokathedraal bij Mildam heb gemaakt. Daar heb ik me in de eerste weken van de corona-lockdown een paar maal teruggetrokken om in alle rust buiten te kunnen zijn …

Normaal gesproken staan vooral de bouwwerken van los op elkaar gestapelde stenen, tegels en stoepranden centraal in mijn fotoseries over de Ecokathedraal. In deze serie wijk ik eens van dat patroon af om jullie te laten zien hoe mooi wilde voorjaarsbloeiers de Ecokathedraal momenteel kleur geven. Loop maar even mee

In de oudere delen ligt op verschillende plaatsen een kleurige en fleurige deken langs het pad en rond de bouwwerken. Je kunt er o.a. bosanemonen (boskanemoanen), speenkruid (bûtergieltsjes), grote sneeuwroem (grutte stjerblom) en gele dovenetel (giele dôvenettel) vinden …

36 gedachten over “Bloemen in de Ecokathedraal

 1. Dat zal heerlijk geweest zijn, daar op die bijzondere plek.
  Prachtige onderbegroeiing, het zal er nu weer heel anders uitzien.
  Geniet van het mooie weer, Jan. Vanaf zondag weer een paar dagen rillen.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik geniet deze week weer volop van het weer, Zem. De eerste dagen was het op de wind nog koud, nu is het echt lekker in de tuin. Volgende week moet er weer een jas of een dik vest aan te pas komen. Maar regen van betekenis lijkt er nog niet op komst. De natuur krijgt het weer zwaar.
   Mak er een mooi weekend van!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.