1 juno 2020 – terrasdag

De dag die je wist dat zou komen … de terrassen mogen weer open …

Doe mij toch dit rustig gelegen bankje met uitzicht maar …

50 gedachten over “1 juno 2020 – terrasdag

 1. Terrassen weer open, en 5000 demonstranten op de dam , hoe gek is deze wereld
  laat die terrassen aan mij voor bij gaan ook de demonstraties. zoek net als jij liever de rust op
  al valt dat de laatste mooi weer dagen niet mee, wat een drukte opeens overal.

  Geliked door 1 persoon

 2. Op veel fronten ben ik het met je eens, zo ook vandaag. 🙂
  Meestal kan ik volstaan met een bankje in de relatieve eenzaamheid. Maar zo nu en dan een terrasje met gezellige mensen vind ik ook niet te versmaden. Bijvoorbeeld zoals toen op Terschelling onder de Brandaris of bij de Bessenschuur.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik houd er op zijn tijd ook wel van om even een terrasje te pakken. Aan de terrassen die jij noemt bewaar ik ook nog goede herinneringen, al blijf het zonde van mijn petje natuurlijk … Maar het was nu met name even toegespitst op de eerste terrasdag in coronatijd, en daar heb ik me geen moment toe aangetrokken gevoeld.

   Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijk plekje, zo rustig, want iedereen zat op een terras hier, hahahaha

  Wij zijn heel best thuis gebleven, moest alleen 1 boodschapje doen en ja.. kon het niet laten even langs te fietsen om te zien. 😉

  Prachtige foto’s en dat plekje ziet er echt heerlijk uit dus!

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Gelukkig woon ik rustig op de boerenbuiten, heb een leuk terras én een tuin.
  Mij zien ze niet aan zee of plaatsen waar momenteel veel te veel mensen bijeengepakt zijn
  en elkaar besmetten dat het niet mooi meer is.
  Een luie stoel + een goed boek op mijn zon overgoten terrasje is mijn zalig droom kot 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Wij wonen aan de rand van een provinciestad en we moeten het doen met een postzegeltuintje. Maar met een beetje goede wil, valt daar prima mee te leven. En er valt ook nog wel eens wat te fotograferen en te filmen. Zo heb ik vanmiddag weer een heel mooi videoshot van salamanders in de vijver kunnen maken. 🙂

   Geliked door 1 persoon

 5. Gelijk heb je, alleen het koffietje ontbreekt….

  En toch ben ik blij dat ze terug open gaan, altijd fijn meegenomen tijdens een fietstocht, zo’n frisse slok en lekker hapje en zachte vulling om op te rusten. Maar enkel voor familie en winkels mogen de grens over, ben jij toevallig geen familie? 🙂

  Wat stelt het bouwwerk rechts op de foto voor?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.