Twee blonde deernen in de duinen

– Een virtuele vakantie 6 –

Donkere wolken schoven over het strand en de duinen. Maar dat was nog niet het ergst. Die wolken werden aangevoerd door een plotseling aanwakkerende wind van zee, en die was zo vroeg in het jaar nog allerminst aangenaam.

Twee blonde deernen rezen met verwarde haardos op uit een duinpan aan de rand van ’t strand. Een plekje in de zon en uit de wind, dat ze nog niet eens zo heel lang geleden met zorg hadden uitgezocht. Daar ging hun middagje zonnen. Fluks waren ze in de kleren en op weg naar elders …24 gedachten over “Twee blonde deernen in de duinen

 1. Ik wil even laten weten dat ik wel geniet van jouw “vakantie”. Echt een heel leuk initiatief! Het zal wel aan mij liggen maar bij sommige blogs lijk ik wel niet te kunnen reageren…. dus hier steen al reactie en deze kans waargenomen..

  groet Willie

  Geliked door 1 persoon

  • Fijn dat je mee geniet van deze virtuele vakantie, die eigenlijk een terugblik is op een midweek van alweer 11 jaar geleden. De reactiemogelijkheid heb ik bij een deel van deze serie uitgevinkt om er zelf ook wat een vakantiegevoel aan over te houden. 🙂

   Like

 2. Ha Afanja,

  ha mooi!
  Het lijkt wel een beetje een filmverhaaltje…
  Franse regisseurs zouden hier anderhalf uur mee kunnen vullen…
  En dan hebben ze een goeie film ook nog… haha…

  Groetjes van Marlou

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.