Zeegezichten – elke dag anders

– Virtueel naar Frankrijk 36 –

De volgende dag – we schrijven intussen dag vijf – begon met zon boven land en wolken boven zee. Daaronder toonde de zee weer een mooie mengeling van zeegroen en marineblauw  …

Het was aanlokkelijk om weer te blijven kijken naar de steeds veranderende zeegezichten, de verderop voorbij drijvende wolken en groepjes meeuwen die zeilden op de wind in die zweem van blauw …

In plaats daarvan maakte ik eerst eens een rondje door het huis. De heer des huizes had zich teruggetrokken in zijn atelier en de beide vrouwen leken zich ook wel te vermaken, daarom besloot ik eens een wandeling door het dorp te maken. Even wat (art deco)geveltjes bekijken …

– wordt vervolgd –

19 gedachten over “Zeegezichten – elke dag anders

    • Het blijft behelpen met foto’s natuurlijk, maar het was echt geweldig om dat een week lang te ervaren. Wat daarbij lekker meewerkte, was dat we – gelukkig afgezien van winterweer – een mooie variatie aan weersomstandigheden hadden die week. En dat is natuurlijk heel belangrijk voor die kleuren. 🙂

      Geliked door 1 persoon

    • We kenden elkaar al meer dan 25 jaar, en we wisten van elkaars favoriete bezigheden en met wat voor idee we afreisden naar de kust. En dus was het ook geen enkel probleem dat ik steevast mijn camera bij me had. Dat werd zelfs aangemoedigd, meen ik me te herinneren. 🙂

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.