Blauwe fonteinen

Onlangs liet ik hier al zien dat het gemeentehuis van Smallingerland t.g.v. het 75-jarig jubileum van de V.N. eind oktober in blauw licht baadde. Aan de overkant van de straat had men het bij schouwburg de Lawei anders aangepakt. Daar had het water van de fonteinen een lichtblauw tintje gekregen …

Voor de gelegenheid heb ik er een klein gifje van gemaakt. Het leek me wel een mooie manier om symbolisch de laatste restjes van het oude jaar weg te spoelen, zodat we – voor zover mogelijk – fris en optimistisch aan ’t nieuwe jaar kunnen beginnen …

20 gedachten over “Blauwe fonteinen

 1. Leuk bedacht, Jan: met bewegend beeld en een smurfenkleurtje het oude jaar wegspoelen.
  We gaan maar vol goed moed starten met 2021, we zien het wel.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 2. Spetterende fonteintjes, leuk om naar te kijken.
  Ik hoop dat ze de lichtjes tot in het voorjaar laten schitteren, tegen de donkere maanden, en als – hopelijk- het vaccin voor verandering kan/zal zorgen?

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.