Beter weer

Nadat ik een bezoekje had gebracht aan de vogelkijkhut in de Jan Durkspolder, zag ik ze al van ver aankomen, een drietal amazones en hun begeleider op zijn scootmobiel …

Ik zette de auto bij een dam in de berm. Nadat ik was uitgestapt, begon ik wat foto’s te maken van de omgeving en de gestaag naderende groep viervoeters en die ene vierwieler. Vriendelijk groetten we elkaar terwijl ze passeerden …

Ze hadden er beter weer bij dan de vorige keer dat ik ze hier trof. Dat was vorig jaar eind juli, midden in die maar aanhoudend natte zomer, die zomer voor echte bikkels

30 gedachten over “Beter weer

 1. Scootmobiel kunnen ook wat meegenieten. Mooie paarden zijn dit. Je ziet daar hard regen op de foto. Wat is daar mooie omgeving. Wij hadden mooi weer gehad. Geen regen gezien. Wel eergisteravond gehad. Alvast fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk dat je nu weer de amazones en de berijden van de scootmobiel trof. De middelste foto van het drieluik is mijn favoriet. Wat zijn het toch prachtige paarden die Friese paarden. Ze zijn niet voor niets wereldberoemd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Vanmorgen zijn hier een paar spaarzame regendruppels gevallen.
  Maar nu zit ik weer op mijn zonovergoten terras met een kop koffie.

  Familie Pimpelmees vliegt af en aan.

  En daar geniet ik van!

  Mooie foto’s weer!

  Zonnige groet,

  Geliked door 1 persoon

  • Hier hebben we gisteravond welgeteld 3,3 mm regen gehad. De tuin is er even van opgefrist, maar tegen de droogte heeft het hoegenaamd geen betekenis.
   Mooi dat jij daar ook afleiding hebt van de meesjes.
   Prettige dag verder.

   Like

Reacties zijn gesloten.