IJsvogel test camouflage

Meneer ijsvogel leek enkele weken geleden een plekje te zoeken waar hij subtiel gecamoufleerd in de achtergrond op kon gaan …


Ik vond het een goede poging en was zeer tevreden met zijn poses en het zonnetje in zijn oog …

32 gedachten over “IJsvogel test camouflage

 1. Dit vind ik de mooiste foto’s van alle series. De ijsvogel zat net wat beter binnen bereik, niet tegen een donkere achtergrond, het blauwe hek als rustplaats vind ik origineel en heel mooi en als laatste het zonnetje in het oog. Prachtig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wow wat is deze IJsvogel heel mooi om te zien. Speciaal voor jou poseren op de foto’s. Knap gedaan! Compliment Jan!! Valt wel op deze IJsvogel dichtbij de huis zat. Komt niet vaak voor. Echt mazzel gehad.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mijn dochter zat in de trein, in een coupe met knalblauwe stoelen, tegenover een man die een knalblauwe ara op zijn schouder had. Ze heette Truus, was bijna onzichtbaar, maar viel op door haar gekwebbel. – .Helaas kan ik dochter’s app niet aan je doorsturen. Overigens ben ik gekant tegen het houden van exotische vogels.

  fialas

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.