Doe als de schaapjes

’t Wordt warm vandaag …


Mijn advies: doe als de schaapjes …


Zoek op tijd een koel plekje in de schaduw voor een fijne siësta …

42 gedachten over “Doe als de schaapjes

  • Ja, met schaduw van de strobalen en wat later op de dag van de bomen, komen deze schapen de warmte wel door. Het is onverantwoord om vandaag en morgen nog vee in weilanden zonder schaduwmogelijkheden te hebben, vind ik. Maar ik vrees dat dat niet altijd en overal het geval is.
   Hou ’t hoofd koel daar, Bertie.

   Like

 1. Wat mooi Jan! Ocharme die beestjes met die dikke wollen jas aan. Gelukkig vinden ze beschutting.
  Hier heerlijk op het balkon in de schaduw met een vederlicht zeebriesje. Slechts 2 zonnekloppers op het strandje. Ik weet niet hoe ze dat volhouden want het water staat nu super laag, daar kunnen ze moeilijk bij. Verder geen kat te horen of te zien – tenzij die van mij. Wat een rust.

  Geliked door 1 persoon

  • Zou het niet zo zijn, dat ze nu beter dat wollen jasje aan kunnen hebben dan dat ze pas geschoren zouden zijn? Ik denk het eigenlijk wel. Maar ze hebben gelukkig schaduw van de strobalen en wat later op de dag ook van bomen
   Aan zonnebaden moet ik de laatste jaren sowieso niet meer denken, maar nu al helemaal niet. Hier valt het nog mee wat de warmte nu, in de tuin is het ruim 27°C, maar in mijn computerhoekje zit ik nog in de ideale temperatuur van ruim 22 graden.
   Hoe ’t hoofd koel daar, Bea. 🙂

   Geliked door 1 persoon

  • Ze kunnen het daar wel uithouden, want er staan rondom ook nog bomen.
   We hebben hier de tropische grens gelukkig nog niet bereikt. In de tuin is het nu ruim 27°C, maar in mijn computerhoekje is het met 22°C nog goed uit te houden.
   Hou ’t hoofd koel daar in het hete zuiden!

   Like

Reacties zijn gesloten.