Kleurrijk verval

Eind augustus verzuchtte ik hier dat er al vroeg in het jaar grote gaten in de bladeren van de hosta’s vielen. Ik vreesde, dat er in dat tempo inde herfst nog maar weinig van de bladeren over zou zijn. In dat geval zouden we de tijdelijke kleurenpracht van die bladeren misschien moeten missen …


Dat bleek gelukkig erg mee te vallen. Begin oktober begonnen ze ineens van groen naar geel en bruin te verkleuren. Ik blijf het een mooi en boeiend proces vinden. Intussen is het mooiste er wel af, zo verliep het ongeveer …

30 gedachten over “Kleurrijk verval

  1. De herfst is elk jaar weer genieten, de herfstkleuren van bomen en planten zijn heerlijk om zien. De week nog lange wandelingen gemaakt in het bos. Zalig 🙂
    De eerste foto is dit logje is een topper !

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.