Van blubber naar zandpad

Dinsdag heb ik hier al getoond dat het aan de westkant van het Weinterper Skar lekker opschiet met de herinrichting van het gebied. Vandaag een 10-delige diashow van de werkzaamheden aan het nieuwe pad op de heide aan de oostkant. Met tractor en wagen wordt de ene karrevracht zand na de andere aangevoerd, waarna het zandbed met behulp van een rupskraan wordt geëgaliseerd. In ons tuintje zou zo’n vracht zand voor een onoverkomelijke ravage zorgen, hier lijkt het zand keer op keer in het niets te verdwijnen …

Deze diashow vereist JavaScript.

15 gedachten over “Van blubber naar zandpad

  1. Gezien de fotoserie kunnen ze nog wel even “doorkruien” met het zand voordat we droge voeten houden.
    Wat weer een treffen dat je erbij was en dit zo mooi vast kon leggen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.