Skywatch Friday 458

Zonnig voorjaarsweer wordt hier in Noord-Nederland bijna van dag tot dag uitgesteld. Bij wijze van uitzondering was maandag de eerste echt zonnige dag in maart …

Sunny spring weather is postponed almost day after day here in the northern part of the Netherlands. By way of exception, Monday was the first really sunny day in March …

En als de zon dan even schijnt, voel je ook meteen het voorjaar. De windmotor op de bovenstaande foto’s staat in de ruststand en de ooievaars zijn terug op hun vertrouwde nest. Ja, dan is het toch echt voorjaar …, maar ook vandaag is de dag weer grijs begonnen …

And when the sun shines, you immediately feel spring. The wind engine in the pictures above is in rest position and the storks are back in their familiar nest. Yes, then it’s really spring …, but today the day has started gray again …

Wil je meer Skywatch foto’s zien? Gewoon even op het logo klikken …
Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo …

Skywatch Friday

Maak er een mooi weekend van
Wishing you all a wonderful weekend

22 gedachten over “Skywatch Friday 458

 1. Het weer kunnen ze nog steeds moeilijk voorspellen. Dan zit het weer vies tegen en zoals vandaag viel het me weer mee. Althans vanachter het glas. Met een dikke hagelbui reed ik naar het werk en de rest van de dag zag ik vele blauwe stukken.
  De ooievaars staan er weer klaar voor.

  Geliked door 1 persoon

 2. Afgelopen maandag zou een overgangsdag zijn. En dan krijgen we lente 🙂 Net als het bordje in het café “morgen gratis bier” maar zolang dat bordje er blijft hangen blijft de kroegbaas naar het bordje verwijzen als klanten vragen gaan stellen 🙂 Toch hebben we gisteren welgeteld één prachtige middag gehad. ach ja …… niets zo spannend als het Hollandse weer Jan. De eerste foto van de molen is als onderdeel van het landschap erg mooi

  Geliked door 1 persoon

  • Mooie analogie, Henk! Zo’n bordje kan ik me uit onze stamkroeg ook nog wel herinneren. 🙂
   Het viel behoorlijk tegen deze week, maar gistermiddag gaf de kastelein inderdaad nog even een rondje waar ik volop van heb genoten.

   Like

 3. Deze omgeving is zeker mooi om te beleven. Heel apart om te zien. Lekker rust omheen om te wandelen. Ooievaars heeft prachtig plekje gevonden. Helaas is bij ons erg mistig. Fijne weekend.

  Like

Reacties zijn gesloten.