Twee maatjes in ’t riet

Vandaag sluit ik deze korte serie over het werk in het rietland af met een aantal foto’s van twee trouwe maatjes. Om te beginnen is daar Rhena, het trouwe maatje van rietsnijder Klaas-Jan. Rhena is duidelijk gewend om een lekker plekje op te zoeken als de baas aan het werk is …

De tweede is mijn fotomaatje Jetske, dochter van een rietsnijder die mij een jaar of tien geleden introduceerde in de wereld van de rietsnijders. Tegen het eind van onze fotosessie nam Jetske de gelegenheid te baat om nog even wat foto’s van Rhena te maken. En als dank voor het gewillig poseren volgde er nog even een fijne kroelsessie …

Bij het zien van dit hoogblonde duo legde Klaas-Jan zijn werk even neer om nog even een paar plaatjes te schieten voor het familiealbum …

17 gedachten over “Twee maatjes in ’t riet

  1. Een ware genot om te zien hoe ze van elkaar genieten, maar waar jij ook weer zo van geniet…😉
    Het is te zien en te voelen aan je foto’s… je hebt ze heel mooi en liefdevol vastgelegd!
    Lieve genietgroetjes Anna 🤗

    Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.