Het plein met de pilaren

Nadat ik aan het eind van het pad in het vorige logje de klim omhoog had gemaakt, stond ik bij de grote tempel op het hoogste punt in het voorste deel van de Ecokathedraal. Naast de tempel heb ik even een kleine pauze genomen …

Bij zonnig weer vind ik dit altijd een mooi plekje om even te gaan zitten en te luisteren naar de vogels. Nadat ik mijn dorst had gelest, was het tijd om weer verder te gaan. Aan de andere kant van de heuvel nam ik de trap naar beneden …

Korte tijd later kwam ik uit op ‘het plein met de pilaren’. Niet eerder had ik daar zo’n bijzondere ordening gezien. Een drietal pilaren was omringd door een cirkel van voornamelijk trottoirbanden …

Nog even een snelle blik op één van de tempels die vanaf hier op de achtergrond in het groen te zien was …

Het achterste deel van de Ecokathedraal zou ik niet halen, dat was intussen wel duidelijk. Desondanks besloot ik nog een stukje verder te gaan. Daarbij kwam ik op onbekend terrein terecht …

  • morgen nog één keer wat meer

27 gedachten over “Het plein met de pilaren

  1. Als ik dit aan het lezen was van die pilaren en de radiaal geplaatste borduurstenen, vroeg ik me af wat men, over een paar 1.000 jaar deze site zou opgraven, voor theorieën zou hebben over de betekenis van dit alles.

    Geliked door 2 people

  2. Deze pilaren blijft zeker recht te zien. Hopelijk blijven nog heel Jan. Mooi om te zien hoe het mensen met elkaar te stapelen. Ik vind heel aparte buurt. Mooie foto’s.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ooit wil ik het toch eens zelf bekijken daar. Je foto’s zijn prachtig. Ik denk ook aan het waterloopbos in de Noordoostpolder terug hierdoor. Lijkt me ook echt een plek voor jou om te bekijken/fotograferen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.